0800 21-4343

Акція на продукцію PSH та Plus Line!


Любі партнери, маємо гарні новини для вас!

 

Пам’ятаємо, що вам до вподоби наші розіграші потрібних та корисних подарунків, тому разом з партнером Andrmax та постачальником PSH запускаємо розіграш! Участь в розіграші беруть усі зареєстровані клієнти, що придбали впродовж місяця продукції постачальника PSH на суму не менше, ніж еквівалент 200 дол.

 

Pos Service Holland (PSh) — міжнародна оптова компанія, яка продає стартери, генератори та комплектуючі власних брендів (Plus Line, Robarcko, Wood Auto), а також є імпортером різних ОЕМ агрегатів та компонентів таких брендів, як Bosch, Denso, Mahle, SEG, Valeo та інших. Маючи філії в Нідерландах, Франції, Іспанії, Польщі, Великобританії, Китаї та Тайвані, а також представництва в кількох інших країнах, PSH обслуговує клієнтів по всьому світу.

 

Продукція постачальника PSH у нас представлена під його ж артикулами, які можна легко впізнати - це 12 цифр артикулу у форматі 000.000.000.000.

 

Що можна виграти? 

 

Головний приз - Сертифікат в Andrmax - український бренд професійних інструментів та обладнання для автосервісу - на суму 8000 грн. Термін дії сертифікату 3 місяці.

 

ANDRMAX® представлений на ринку професійного інструменту та обладнання в Україні з 2002 року і впевнено тримає одну з лідируючих позицій за рахунок співвідношення "ціна-якість", асортименту продукції та його постійної наявності на складі.

 

Для підтвердження якості продукції ANDRMAX® дає довічну гарантію на головки і гайкові ключі, що найчастіше використовується при обслуговуванні техніки.

 

Як працює цей сертифікат? Виграний сертифікат надсилаємо вам в електронній формі, і ви зможете використати його впродовж 3 місяців з дати виграшу для покупок на суму 8000 грн чи більше на сайті https://andrmax.ua/uk, де знайдете надзвичайний асортимент якісного професійного інструменту та обладнання для автосервісів. Сертифікат можна використати для купівлі продукції Andrmax за роздрібними цінами. Знижки на продукцію Andrmax при розрахунку сертифікатом не діють. Якщо загальна сума покупок в Andrmax буде більшою, ніж сума сертифікату - сертифікат працюватиме як знижка, і відповідно вам треба буде сплатити лише різницю.

 

Наступний приз - Сертифікат AutoStart на купівлю продукції PSH на суму 3000 грн. Термін дії сертифікату - 1 місяць. Фактично цей сертифікат працює як аванс на вашому рахунку, який можна використати на оплату продукції PSH впродовж місяця після виграшу.

 

І ще розіграємо 50 приємних подарунків:

 

10 шапок стартериста (10 призів)

20 БРЕНДОВАНИХ ФУТБОЛОК PSH (20 ПРИЗІВ)

20 пар шкарпеток стартериста (20 призів)



Хто може стати учасником розіграшу? Кожен зареєстрований клієнт, що впродовж місяця придбає продукцію PSH (бренди Plus Line, оригінали від PSH, інші бренди від PSH під артикулом PSH ) на суму більше, ніж еквівалент 200 дол.

 

Коли запускається акція? У розіграші беруть участь ваші результати по брендам Plus Line та PSH вже за лютий 2024 року, якщо вам сподобається - будемо продовжувати і в майбутньому;).

 

Як буде проходити розіграш? 4 березня ми підбиваємо підсумки результатів клієнтів за лютий місяць, присвоюємо учасникам розіграшу номери, про що обов’язково усіх повідомляємо, і за допомогою рандомайзера 5 березня розігруємо між учасниками сертифікати та подарунки. Розіграш будемо транслювати в прямому ефірі в нашому Instagram (тому підписуйтесь, хто ще не там;) - 5 березня о 15:00.

 

Як я можу слідкувати за своїми результатами по продукції PSH впродовж місяця?

В вашому особистому кабінеті вже доступний розділ Аналітика, де ви можете бачити усі свої купівлі в AutoStart в розрізі брендів і товарних категорій. Нагадуємо, що в акції беруть участь бренди PSH та PLUS LINE. Детальніша інструкція по користуванню цим розділом за посиланням - https://as.ua/news/detail/11211157



Успіхів вам!

04-03-3200