0800 21-4343

AutoStart - офіційний дистриб'ютор Koyo в Україні


AutoStart - офіційний дистриб’ютор компанії JTEKT (бренд Koyo) в Україні!

 

Koyo - це відомий виробник підшипників, який має довгу історію та досвід у виготовленні високоякісних продуктів, що починається з далекого 1921 року. У 2006 році в результаті злиття компанії Koyo та Toyoda утворилась корпорація JTEKT, в рамках якої і функціонує зараз бренд підшипників Koyo.

 

За що ж люблять Koyo:

  1. Висока якість: продукція Koyo відома своєю надійністю та тривалим терміном експлуатації завдяки використанню високоякісних матеріалів та технологій виробництва. Усі заводи компанії успішно пройшли сертифікацію відповідно до стандарту ISO/TS 16949
  2. Широкий асортимент: Koyo пропонує широкий вибір продуктів, включаючи кулькові та роликові підшипники, втулки, манжети та інші компоненти для різних галузей промисловості. В асортименті компанії - гібридні керамічні підшипники, а також підшипники, які можна експлуатувати в дуже несприятливих умовах зовнішнього середовища, як того наразі вимагає сучасна промисловість.
  3. Інновації: Науково-дослідні центри компанії JTEKT (Koyo), що знаходяться в Японії, США та Нідерландах, постійно генерують інновації не тільки для виробництва підшипників Koyo, але й інших продуктів компанії -  засобів автоматизації, високоточних інструментів та ін.
  4. Глобальна мережа: Koyo має мережу виробничих підприємств та дистриб'юторів по всьому світу, що дозволяє їм швидко та ефективно задовольняти потреби клієнтів в різних країнах.
  5. Екологічність: Koyo прагне зменшити вплив своєї діяльності на довкілля та працює над розробкою екологічно чистих технологій та продуктів.

 

Купуйте підшипники та шківи Koyo на as.ua!

05-01-2024