0800 21-4343

Долучайтесь до благодійності!


Любі наші партнери!


Цьогоріч ми знову долучились до благодійної ініціативи - подарунки від Святого Миколая дітям загиблих за Україну воїнів.

 

Оскільки грудень - дуже доречний час для добрих справ, ділимось з вами інформацією та реквізитами благодійного фонду БФ Народний тил - Реабілітація.

 

Окрім щорічного проєкту з подарунками від Миколая дітям загиблих воїнів, фонд має інші прекрасні та такі потрібні ініціативи для сімей загиблих воїнів та постраждалих від війни, а саме:

 

  • Виїзні тренінги для сімей загиблих у реабілітаційних таборах (оздоровлення, виведення людини з важкого емоційного стану, тренінги, арт-терапія, творчі майстер-класи тощо). Організація онлайн-тренінгів, майстер-класів та медичних і юридичних консультацій.
  • Надання нагальної психологічної та консультаційної допомоги матерям, дружинам, дітям загиблих, учасникам бойових дій, інвалідам тощо з глибокими психологічними травмами шляхом проведення індивідуальних бесід, тренінгів, арт-терапевтичних та загальнооздоровчих заходів. Створення волонтерського руху серед вдів та матерів загиблих.
  • Збір коштів та надання адресної речової та матеріальної допомоги сім’ям загиблих.
  • Збір коштів на відкриття стаціонарного реабілітаційно-відновлюваного психологічного центру, де на постійний основі надаватиметься всебічна допомога – реабілітаційна, психологічна, творча, освітня, оздоровча, тим, хто постраждав внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Наявність власної території дасть змогу облаштувати стаціонарно творчі майстерні, приміщення для релаксації та оздоровчих процедур, територію для трудотерапії тощо та охопити одночасно якомога більше людей, які потребують такої допомоги. На базі реабілітаційного центру – функціонування Школи майбутнього, в якій людині прививають високі моральні та духовні принципи – любові, жертовності, відповідальності, європейські цінності, школи пробудження та реалізації творчих здібностей, активної життєвої позиції.

 

Якщо вам відгукується - долучайтесь і ви! Нехай у світі добра буде більше!  ̶а̶ ̶р̶у̶с̶н̶і̶ ̶м̶е̶н̶ш̶е̶

 

Сторінка фонду - https://nt-r.org/

 

Реквізити:

"БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "НАРОДНИЙ ТИЛ - РЕАБІЛІТАЦІЯ"

ЄДРПО 42742131

УКРАЇНА, 01042, м.Київ, вулиця Іоанна Павла II, будинок 4/6, корпус А, кімната 3Ц

Назва одержувача: БО БФ НАРОДНИЙ ТИЛ – РЕАБIЛIТАЦIЯ

розрахунковий/рахунок (UAH Українська гривня)

IBAN: UA60 305299 00000 26004016218164

АТ КБ “ПРИВАТБАНК” у м. Київ

МФО 305299

20-12-2023