0800 21-4343

Святкуємо День стартериста разом!


Любі наші партнери!

Вже вчетверте святкуємо з вами професійне свято - День стартериста (29 серпня, до дня народження Чарльза Кеттерінга, винахідника сучасної версії стартера)
 

Цьогоріч до Дня стартериста ми підготували для вас декілька сюрпризів.

 

1) 29 серпня, у вівторок, кожен зареєстрований клієнт отримає гарантований подарунок-сюрприз за покупку у цей день. Окрім того, в цей день - безкоштовна доставка усім зареєстрованим клієнтам, незалежно від суми замовлення!

 

2) Впродовж тижня з 28 серпня по 2 вересня усі ваші замовлення на суму більше 50 дол в день беруть участь у розіграші тестерів RT9006 та RT9007. Замовлення - сумарні ваші накладні за день. 

Механіка акції проста: на наступний ранок після замовлення ваш менеджер надішле номер, присвоєний вашому замовленню, що братиме участь у розіграші. 

Максимальна кількість присвоєних номерів одному клієнту для участі в розіграші - 6 (за кожен день замовлень на суму більше 50 дол).

Результати розіграшу оголосимо в понеділок, 4 вересня на нашій сторінці Instagram (підписуйтесь, хто ще цього не зробив. У нас тепер є контент-менеджер, і там цікаво:), а також продублюємо на сайті.

 

3) Хто після прочитання попереднього пункту не підписався на наш Instagram - зробіть це зараз. Оскільки до Дня стартериста в Інстаграмі з 29 серпня по 1 вересня проводитимемо розіграш 10 л пасти для рук APP H 01 Eco Clean серед підписників.

 

Передісторія стартера

Ще до 1910 року двигун автомобіля заводили механічною ручкою, яка, крім того, що кожен її поворот рухав автомобіль вперед і водію треба було умудритись на ходу заскочити в авто і не потрапити під колеса, ще й часто давала “здачу”. У 1908 році удар заводної ручки Cadillac переламав щелепу Байрону Картеру, що спричнило пневмонію, від якої він і помер.

Тоді власник компанії Cadillac поставив задачу своїм інженерам розробити автоматичний стартер, з чим вони успішно і справились. Але було одне але - цей стартер ніяк не влазив під капот автомобіля і тому лишався все ще нефункціональним.

І саме на цьому місці в цій історії з’являється Чарльз Кеттерінг, засновник компанії Delco, який фактично офункціоналив стартер та став винахідником сучасної його версії.

Передісторія Дня стартериста

Працюючи на ринку стартерів та генераторів понад 20 років разом з нашими партнерами, клієнтами, постачальниками, контрагентами, ми відчуваємо приналежність до професійної спільноти. Можливо, нас, стартеристів, не видно - але від нас залежить дуже багато, адже старт має значення!

Тому вирішили об’єднати нас усіх особливим атрибутом - професійне свято День стартериста, яке ми започаткували ще у 2020 році.

І датою святкування обрали 29 серпня - день народження Чарльза Кеттерінга, про якого розповідали вище.

28-08-2023